Dartfield and Aille Cross Equestrian Centre
 
PRIVACY STATEMENT
 

Connemara and Coast Trails

 

select your language:


The Connemara Trail


Connemara


Connemara Trail


Willie Leahy leading the group through the surf of Mweenish Island


Connemara Ponies


Beach Fun

"Det är svårt att beskriva charmen och magin hos Irland från hästryggen"
Willie Leahy

II hjärtat av detta kontrasternas landskap, där bergen möter havet, och sjöarna omges av idel grönska, finner du en av Irlands mest säregna regioner. Connemara, ett landskap både vilt och tamt.

Connemara Trail är inte bara för ryttare, utan för alla och envar som vill njuta av olika aktiviteter i en rofylld irländsk atmosfär. I denna omgivning möter Du en stor personlighet: Willie Leahy; den sanna personifieringen av en irländsk hästkarl. Han kommer att vara Din guide när Du upptäcker denna del av kelternas land.
För både nybörjare och erfarna ryttare, Willie Leahy ger Dig en lämplig häst och tar Dig med på Connemara/Coast Trails.

Minst sex dagars spännande och avkopplande ridsemester, där Du efter 4-6 timmar i sadeln kan koppla av i lyxiga hotell eller Bed&Breakfast medan Din fyrbenta vän går och betar i en närliggande hage.

Guidade av denna vänliga kentaur, rider Du över gröna kullar, genom rostfärgade mossar där endast en erfaren person hittar rätt stig. Längs bergsstigar, och bland ruiner av slott och herresäten stannar vi för picnic.

Ditt bagage körs från övernattningsställe till övernattningsställe, och all förplägnad tas om hand av Connemara Trails dynamiska gäng.

Denna semester är inte endast för hästmänniskor. Vid förfrågan kan en mängd andra aktiviteter anordnas; fiske i både flod och hav, golf, cykling, bergsklättring, vandring, simming etc. På kvällen träffas ryttare och icke-ryttare på puben och delar med sig av dagens upplevelser.

Som avslut på detta äventyr, sprider Atlankusten ut sig framför Dig: saltmättad havsbris mot Din kind, medan Du galopperar i den vita sanden på dessa ändlösa stränder blunda och känn…Connemara, här och nu.

"Dånet av galopperande hovar bröt tystnaden i den rofyllda bergsdalen. En flock får slutade beta för att titta när vi kom dundrande fram genom landskapet, ett hav av manar, svansar och beslutsamma rödkindade ansikten - Detta är Irlands Vilda Västern"


Aille Cross Equestrian Centre
Connemara Trails
Loughrea, Co. Galway
Ireland

Dartfield Equestrian Centre
Horse Museum
Kilrickle, Loughrea, Co. Galway
Ireland


Tel. No. 091 843968
Fax No. 091 843969
From Europe:
Tel. No. 00353 91 843968
Fax No. 00353 91 843969
From U.S. and Canada:
Tel. No. 011 353 91 843968
Fax No. 011 353 91 843969
 
 

 

Aille Cross is a member of the
Horse Riding Ireland
Marketing Association
Internet Service: www.cara-marketing.de