Dartfield and Aille Cross Equestrian Centre
 
PRIVACY STATEMENT
 

Jaktritt i Irland
select your language:


Hunting in Ireland


Hunting with the Galway Blazers


Hunting Holidays


Hunter


Irish Foxhunting

Irland är känt världen över för sina jaktritter. Det finns 38 erkända koppel av jakthundar. Jaktterrängen är mer varierad och krävande än vad du finner någon annanstans i världen. I vissa delar är landet fyllt av stenmurar, och i andra delar består hindren av stora diken och bankar. Aille Cross är hem för Galway Blazers. Detta är idealisk jaktterräng, öppna och jämna marker, avdelade av de stenmurar för vilken jaktritten är så känd.

Den irländska jakthästen är lika unik som landet själv. De avlas fram från de inhemska Irish Draught-hästarna som korsas med fullblodshingstar. Resultatet blir en häst med svårslagna egenskaper som mod, enorm hoppkapacitet och suveränt temperament. På Aille Cross har vi en mängd hästar som passar alla olika nivåer och storlekar på ryttare. Vi är stolta över vår förmåga att matcha häst och ryttare så att Din jaktsemester blir en upplevelse för livet.

Aille Cross erbjuder alla ryttare, nybörjare såväl som erfarna ryttare, en möjlighet att delta i en jaktritt i Galway. Willie Leahy, Din värd på Aille Cross, är Fieldmaster i Galway Blazers Hunt.

Du måste vara säker i alla gångarter, och över hinder. Hos oss har alla ryttare, till motsats mot på många andra ställen, möjlighet att bekanta sig med både häst och terräng innan jakten börjar. Detta paket innehåller 6 dagars ridning, varav 1-3 dagars jaktritt.


Aille Cross Equestrian Centre
Connemara Trails
Loughrea, Co. Galway
Ireland

Dartfield Equestrian Centre
Horse Museum
Kilrickle, Loughrea, Co. Galway
Ireland


Tel. No. 091 843968
Fax No. 091 843969
From Europe:
Tel. No. 00353 91 843968
Fax No. 00353 91 843969
From U.S. and Canada:
Tel. No. 011 353 91 843968
Fax No. 011 353 91 843969
 
 

 

 

 

 

Aille Cross is a member of the
Horse Riding Ireland
Marketing Association
Internet Service: www.cara-marketing.de